Második ütem

Meglepetéssel tapasztaltam, hogy bár néhány hónaposnak tűnt a blog megszakadása, valójában pontosan egy évvel ezelőtt született az utolsó bejegyzés. Ennek semmi különleges oka nem volt, csak a szokásos: költözés, munka, lustaság és az értelmiségi alkoholizmus, ami különösen idő- és energiaigényes.

Mivel viszont átszoktam a keményebb cuccokra, így újra van erőm és életkedvem posztolgatni a vén pusztulatokról, melyek talán még egy maréknyi embert megindítanak rajtam kívül.

Volt pár éve egy projektünk, ahol Wikipedia motorral létrehoztunk egy autós enciklopédiát. Itt rettentően részletes, kínos pontosságú és talán kissé száraz cikkek születtek. Az oldalra azonban már akkor sem volt elég erőnk, ráadásul a botok a szabad szerkesztés miatt tönkretették az egészet. Úgy vélem viszont, hogy ezek a néha több héten át reszelgetett írások megérnek egy másodközlést. Illetve felhívom rá a nagyérdeműt, hogy ha szeretne típustörténetet olvasni akármiről, szóljon, aztán meglátjuk, mit lehetne belőle kihozni!

És persze, közben a százas lista is halad szépen tovább, ha lesz rá érkezésem.

Amúgy meg kövessetek be tumblin: http://rileykestrel.tumblr.com/

Címkék: reklám vallomás